• Poster-1
  • Poster-2
  • Poster-3

tentang Kami

Las Shijiazhuang Tianqiao Materials Co., Ltd.

Shijiazhuang Tianqiao Welding Materials Co., Ltd didirikeun taun 2007 tempatna di 30 kilométer di belah kidul-kulon shijiazhuang.

Lalu lintas pabrik kami merenah pisan ngan 20 kilométer ka belah kuloneun 107 jalan tol nasional, ogé caket ka jalan raya Shixing sareng Jingzan.

Tingali Langkung >>

Produk unggulan

WEC & OEM

sertipikat

Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display
×